Ajankohtaista

Haluatko vaikuttaa tuotteiden tuotekehitykseen sekä nykyiseen ja tuleviin tuotevalikoimiin?

Kutsu kuluttajatutkimukseen - pakastetut kasvipohjaiset marjatuotteet

Mitä? Haemme osallistujia maistamaan ja arvioimaan pakastettuja kasvipohjaisia marjatuotteita. Tutkimus kestää noin 30 minuuttia. Tutkimuksen tarkoituksena on saada kuluttajien näkemyksiä ja kokemuksia tutkittavista tuotteista sekä selvittää tuotteiden miellyttävyyttä ja hyväksyttävyyttä. Tutkimus on osa Ruokalaakson kehittämistoimenpiteitä.

Miksi? Olemme kiinnostuneita kuulemaan mielipiteitäsi ja arvioitasi testituotteista. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan tuotteiden tuotekehitykseen sekä tarjontaan.

Kuka voi osallistua? Olet 18–65 -vuotias henkilö ja käytät pakastettuja kasvipohjaisia marjatuotteita.

Missä? Tutkimus toteutetaan Savonia-ammattikorkeakoulun Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikössä ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella.

ILMOITTAUDU NYT:

https://link.webropolsurveys.com/EP/6D377C9BA0EBFE22

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä sopivin päivä, paikka ja aika osallistua tutkimukseen.

Ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä tutkimuksen etenemisestä. Osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia ei korvata. Osallistujat saavat pienen kiitoslahjan osallistumisestaan.

Maanantai 13.5.2019, klo 9–18
Tiistai 14.5.2019, klo 9–18

Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö
Savonia ammattikorkeakoulu, Microkatu 1, 70201 Kuopio
S-rakennus, 4. kerros, tila S460

Kartta: Future Food.

Keskiviikko 15.5.2019, klo 9–18
Torstai 16.5.2019, klo 9–18

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus
Yliopistonranta 1 C, 70200 Kuopio 
Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen
yksikön aistinvaraisen arvioinnin tila
Canthia, 4. kerros

Kartta: UEF-Canthia.

Lisätietoja:
TKI-asiantuntija Johanna Kantala, puh. 044 785 6929, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tutkija Kati Väkeväinen, puh. +358 50 56 92 912, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ruokalaakso –verkkosivut https://www.ruokalaakso.fi/

[Lisätty 2.5.2019]


Future Food -yksikkö etsii osallistujia kuluttajaraatiin, tule mukaan!

Tieto kuluttajien suhtautumisesta yritykseen ja yrityksen tuotteisiin on elintarvikebisneksessä elintärkeä tieto. Kuluttajien ostokäyttäytyminen sekä kuluttajasegmentit vaihtelevat nopeasti hektisillä ja voimakkaasti kilpailluilla tuotemarkkinoilla. Valikoimat kasvavat ja vaikuttaminen kuluttajan ostopäätöksiin muuttuu entistä haasteellisemmaksi. Kuluttajien tarpeet yksilöityvät ja kasvavat, kun taas yrityksiltä vaaditaan nopeaa reagointia ja tarpeisiin vastaamista. Säilyttääkseen kilpailukykynsä yritykset tarvitsevat paljon erilaista kuluttajatietoa liiketoimintansa tueksi.

Kuluttajatutkimuksista saadaan arvokasta tietoa esimerkiksi tuotteiden hyväksyttävyydestä, valintatekijöistä tai käytettävyydestä kuluttajilla sekä voidaan saavuttaa kustannussäästöjä yrityksen tuotekehityksen tueksi. Tutkimusten avulla voidaan saada täysin uutta tai sellaista tietoa tuotteesta, jota ei ole aikaisemmin osattu hyödyntää. Saatu tieto voi myös vahvistaa yrityksen tietoa tuotteistaan. Yritys voi käyttää tutkimusten tuloksia mm. omassa kehittämistyössään, tiedon lisäämisessä henkilöstölle/johdolle sekä yrityksen markkinoinnissa.

Järjestämme säännöllisesti erilaisia testitilaisuuksia kuluttajaraadeilla. Osallistumalla, on mahdollista vaikuttaa nykyisten että tulevien tuotteiden kehittämiseen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, ilmoittaudu mukaan kuluttajaraatiimme ja otamme yhteyttä tarvittaessa.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja
TKI-asiantuntija
Johanna Kantala
044 785 6929
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.